Sieraden voor heren


Sorteer op: Naam A-Z Naam Z-A Prijs laag - hoog Prijs hoog - laag Positie
 


InStock
39.50



InStock
14.95



InStock
14.50



InStock
€ 16.95 nu € 13.95



InStock
15.25



InStock
16.50



InStock
21.25



InStock
22.25



InStock
€ 20.95 nu € 18.50



InStock
22.25



InStock
22.50



OutOfStock
15.50



OutOfStock
15.50



InStock
10.95



InStock
20.50



InStock
28.50



InStock
42.25



InStock
€ 19.95 nu € 17.75

 

Sieraden voor heren

Heren sieraden worden steeds populairder. Net als bij dames bieden sieraden ook bij mannen de mogelijkheid om de uitstraling unieker te maken. Robuust, stoer en sportief zijn vaak de kernwoorden bij sieraden voor mannen. Bij Zinin sieraden hebben we prachtige heren sieraden die gemaakt zijn van leer, natuursteen, metaal, rvs of een combinatie hiervan. Shop hier eenvoudig online het sieraad dat bij jou past. Indien jouw bestelling je achteraf gezien toch niet zo goed staat, kun je deze binnen 14 dagen retourneren.

Heren armbanden

De laatste jaren gaan steeds meer mannen heren armbanden dragen. Naast goud en zilver, zie je steeds meer dat mannen ook kiezen voor leer of kralen. Armbanden kunnen worden gedragen bij casual kleding maar tegenwoordig ook bij zakelijke kleding. Als je een armband wilt dragen, betekent dit niet dat je jouw horloge achterwege moet laten. Juist de combinatie kan een leuk effect geven. Paracord armbanden zijn stoere survival armbanden die in noodsituaties kunnen worden ontrafelt omdat het koord gebruikt kan worden voor alles dat veel kracht en duurzaamheid vereist. Als je het koord nog verder uit elkaar haalt, kunnen de dunne draden gebruikt worden voor vissen, boogdraad, naaidraad en andere survival- en noodtoepassingen.

Heren kettingen

Ben jij iemand die het liefst een basic t-shirt draagt, dan kan een heren ketting het verschil maken tussen saai en een vette look. Een heren ketting staat het best als deze in balans is, met rust in de rest van je outfit. Dus geen drukke blouse en een opvallende ketting met hanger. Hou je niet alle extra’s en hou je het liever stijlvol simpel, kies dan alleen voor een ketting zonder hanger.


Pak je korting !

Wil jij op de hoogte blijven van onze
nieuwste aanwinsten en toffe winacties?

Vul je gegevens in en ontvang als
bonus een kortingscode van 5%
 

naam

E-mailadres

AANMELDEN