online sieraden kopen zinin sieraden

  Het gezicht achter Zinin sieraden is Melissa Brokken.

Ik ben 51 jaar, getrouwd, en heb een dochter van 12 jaar. In 2016 heb ik besloten een carriereswitch te maken, na een flinke burn-out. Mijn werk kostte mij te veel energie en gaf mij niet genoeg voldoening meer. Het werd tijd dat ik iets anders moest gaan doen.

In maart 2017 ben ik gestart met de webshop Zinin sieraden. Een webwinkel waar je trendy en hippe sieraden kunt kopen, die ook betaalbaar zijn. Ik vind het belangrijk dat het assortiment bestaat uit sieraden die je nauwelijks in andere winkels tegenkomt. Voor een leuke prijs iets kopen wat niemand anders heeft, is toch super leuk?

Sieraden kunnen heel veel toevoegen aan je uitstraling. Zeker als je wat ouder wordt, net als ik, loop je tegen het feit aan dat alles wat minder mooi wordt. Een mooie ketting of armband kan dan wonderen verrichten. Naast sieraden voor jezelf kan je ook een sieraad cadeau geven. Het is een mooie blijvende herinnering voor een goede vriend(in) of familielid. Ik verpak de bestellingen leuk in zodat  je echt het gevoel krijgt een cadeautje te krijgen.

Het leukste van mijn werk is het zoeken naar bijzondere sieraden. Ik koop mijn artikelen zowel in Nederland als in het buitenland.  Het is erg leuk om mensen blij te maken met sieraden. In 2019 ben ik zelf ook aan de slag gegaan met het maken van leren armbanden.  Komend jaar ga ik een cursus leerbewerking volgen om nog meer bijzondere sieraden te kunnen maken

Ik hoop dat 2020 een mooi jaar wordt voor Zinin sieraden. Met een verrassend assortiment, snelle levering en goede service, hoop ik dat mijn webwinkel verder kan groeien zodat ik kan blijven doen waar ik blij van word: Zinin sieraden.

Pak je korting !

Wil jij op de hoogte blijven van onze
nieuwste aanwinsten en toffe winacties?

Vul je gegevens in en ontvang als
bonus een kortingscode van 5%
 

naam

E-mailadres


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN