online sieraden kopen zinin sieraden

Onderhoud sieraden


Onderhoud sieraden

Hoe houd je je sieraden lang mooi?

  • In de zomer hebben sieraden meer te lijden dan in de winter. Hoe dat komt? In de zomer gebruik je vaak meer bodylotion (zonnebrandcreme/aftersun). Dat vinden de meeste sieraden niet zo fijn. Smeer je in voordat je je sieraad omdoet en laat de crème minimaal 30 minuten inwerken. Als het echt een warme dag is (en zeker op het strand!) kun je het beste je sieraden even in je handtas stoppen. Van transpiratie en zonlicht houden de meeste sieraden niet.

  • Wat voor bodylotion geldt, geldt ook voor parfum. In parfum zit alcohol en vaak bijtende stofjes waar je sieraden liever niet mee in aanraking komen.

  • Misschien overbodig te zeggen, maar draag je sieraden niet tijdens het sporten of douchen. Laat je sieraden ook niet in de badkamer liggen. Door vocht kunnen je sieraden groen of blauw uitslaan.

  • Heb je veel last van het verkleuren van metalen sieraden, doe er dan een dun laagje blanke nagellak overheen.

Dus:
Vermijd zoveel  mogelijk vocht, creme, body lotion, parfum en haarlak.
Berg je sieraden op in een (plastic) zakje, sieraden blijven het langst mooi als deze bewaard worden in een luchtdichte verpakking.

Metalen sieraden kunnen verkleuren. Dit ligt helemaal aan de zuurtegraad van uw huid. Zorg er voor dat metalen sieraden niet nat worden.
Leren armbanden mogen nat worden maar kunnen hiervan hard worden.

 

Pak je korting !

Wil jij op de hoogte blijven van onze
nieuwste aanwinsten en toffe winacties?

Vul je gegevens in en ontvang als
bonus een kortingscode van 5%
 

naam

E-mailadres


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN