online sieraden kopen zinin sieraden

Statement ketting

Sorteer op:
 
Statement ketting Miranda


InStock
29.50

Lange ketting Viv


InStock
17.50

Schakelketting Amy


InStock
18.50

Groene houten ketting Maris


OutOfStock
23.95

Lange ketting Pia


OutOfStock
17.50

Lange ketting Erza


OutOfStock
15.95

 

Met onze statement ketting maak jij letterlijk een statement

Er zijn ontzettend veel mensen die een ketting dragen, het kan dan voor sommigen ook lastig zijn om een unieke ketting te vinden. Misschien wil jij juist niet dezelfde ketting of kleding dragen als de rest. Jij wil anders zijn dan anderen, en daar is niets mis mee, dat is juist tof! Er zijn al zo veel mensen die hetzelfde dragen, wij begrijpen dat jij dit saai kan vinden. Wij verkopen om die reden, zoals wij dat noemen, een statement ketting. Meerdere soorten, dus echt voor iedereen is er wel wat te vinden. Met onze ketting maak jij letterlijk en figuurlijk een statement. Jij bent niet zoals iedereen, jij bent anders en speciaal.

Je moet je happy voelen in de kleding die je draagt, dat geldt ook voor de sieraden die je draagt. Daarom zijn wij zininsieraden.nl begonnen, een website met unieke sieraden. Een mooie en aparte ketting maakt je outfit helemaal af. Je kunt de kettingen normaliter in de winkel kopen maar nu ook online vanuit je luie stoel.

Een statement ketting kom je nergens anders tegen

Zoals we al eerder aanhaalde was het onze missie om kettingen te maken die anders zijn dan wat iedereen om heeft. De bekende warenhuizen van tegenwoordig die grote panden innemen in werkelijk iedere stad, waar je zowel sieraden, basics en andere kleding kan kopen, maar waar je echt iedereen in ziet lopen. Je denkt een leuk sieraad te hebben gevonden, deze past je goed, waarna je afrekent. Je loopt naar buiten en in de eerste straat van de drukke binnenstad kom je al iemand tegen met dezelfde ketting als die jij in je tas hebt zitten.

Ontzettend saai, en het leven is veel te kort en leuk om mainstream te zijn! Wij hebben kettingen in ons assortiment die je echt nergens anders vindt, waardoor jij iets unieks hebt. Mensen kijken naar je ketting en gaan er zelf naar op zoek, alleen die sieraden vinden is nog knap lastig. Jij weet ons te vinden, hopelijk anderen met dezelfde mindset over een tijdje ook. Bij ons zijn de sieraden vaak handgemaakt dus ze blijven uniek. Daardoor maak je een statement met elke ketting die je bij ons koopt.

Bij zininsieraden.nl kun je niet alleen een statement maken met onze kettingen maar ook met andere sieraden.

Klik op een van de volgende links:Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN