online sieraden kopen zinin sieraden

Bohemian sieraden

Sorteer op:
 
Lange boho ketting Fay


InStock
24.95

Lange boho ketting Feline


InStock
24.95

Lange kralenketting Sybel


InStock
24.50

Multilayer ketting Zina


InStock
18.50

Ketting met veer Jolita


OutOfStock
11.50

Glazen fantasie hanger Xana


InStock
€ 10.00 nu € 7.95

Lange boho ketting Nadia


InStock
13.50

Ibiza ketting Beach


InStock
13.50

Lange Boho ketting Mies


InStock
21.50

 

Kenmerken Bohemian sieraden

Wie aan bohemian denkt, denkt direct aan dat nummer van Queen. Dat is alleen niet waar het woord bohemian vandaan komt. Oorspronkelijk is een bohemien een inwoner van de Bohemen in Tsjechië. Later was er een groep in Frankrijk, zigeuners, die beweerden dat zij uit de Bohemen kwamen. Om die reden staat het woord ‘bohémien’ in Frankrijk voor zigeuner. Toen de levensstijl in Frankrijk bekendheid kreeg was de groep Bohémiens anders dan de normale Fransen. Niet het materiële gedeelte waar iedereen zich druk om begon te maken, maar vrij en op zichzelf. Individualisme en creativiteit is waar zij voor stonden en wat ze uitstraalden. Hieruit is een mooie traditie van kleding en Boehemian sieraden ontstaan. Door de creativiteit die de stijl ademt werd het vooral opgenomen in de kunstenaarswereld, de wereld van de spiritualiteit en vernieuwing.

Bohemian sieraden zijn helemaal hip

Onze Bohemian sieraden zijn helemaal hip. De sieraden passen overal bij, klassiek, dagelijkse kledingstijl en uiteraard bij andere kleding die gedragen wordt door mensen die de bohemian style waarderen. Rustige kleuren en aparte vormen, anders dan de standaard. Het wordt veelal geassocieerd met Ibiza, een luxueus trendy en hip eiland. Dat is het gevoel van de Bohemian sieraden, tegenwoordig ook vaak Boho sieraden genoemd.  Naast Bohemian sieraden vind je in onze webshop nog veel meer unieke sieraden, zelfs handgemaakt. Ook sieraden voor heren kun je op onze website www.zininsieraden.nl vinden. Daarnaast hebben we een leuke kadotip, een muismat Perzisch tapijt. Zo hebben we niet alleen sieraden maar ook verschillende leuke accessoires.

Bestellen

Je bestelt onze producten gemakkelijk vanaf je bank, en bovendien krijg je nog eens 10% korting als je je aanmeld op onze website. Het moet voor iedereen mogelijk zijn om onze sieraden te kopen en daarom zijn onze sieraden altijd voordelig geprijsd. Veel leuker dan dit wordt het niet!

Ook benieuwd wat er nog meer op onze website te vinden is, klik op een van de volgende links:Pak je korting !

Wil jij op de hoogte blijven van onze
nieuwste aanwinsten en toffe winacties?

Vul je gegevens in en ontvang als
bonus een kortingscode van 10%
 

naam

E-mailadres


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN