online sieraden kopen zinin sieraden

Bohemian sieraden

Sorteer op:
 
Kralenketting Jennie


InStock
21.50

Lange boho ketting Ayla


InStock
23.50

Lange boho ketting Mae


OutOfStock
22.25

Lange boho ketting Jill


InStock
23.75

Bohemian ketting met hart Zoë


InStock
€ 64.75 nu € 59.50

Gele boho multilayer ketting Romee


InStock
€ 22.20 nu € 19.50

Bruine ketting Hanna


InStock
23.50

Boho ketting Mallorca


OutOfStock
15.75

Lange boho ketting Feline


InStock
27.50

Multilayer ketting Zina


InStock
€ 18.50 nu € 16.75

Lange boho ketting Nadia


InStock
15.75

Lange boho ketting Fay


InStock
27.50

Lange bohemian ketting Shirley


InStock
€ 23.95 nu € 21.75

Choker met schelpen,  Sun


InStock
11.75

 

Kenmerken Bohemian sieraden

Wie aan bohemian denkt, denkt direct aan dat nummer van Queen. Dat is alleen niet waar het woord bohemian vandaan komt. Oorspronkelijk is een bohemien een inwoner van de Bohemen in Tsjechië. Later was er een groep in Frankrijk, zigeuners, die beweerden dat zij uit de Bohemen kwamen. Om die reden staat het woord ‘bohémien’ in Frankrijk voor zigeuner. Deze groep streefden de op dat moment in Frankrijk heersende normen en cultuur niet na. Zij gingen voor creativiteit, individualisme en vrijheid in plaats van voor het materialistische leven. Hieruit is een mooie traditie van kleding en Bohemian sieraden ontstaan. Door de creativiteit die de stijl ademt werd het vooral opgenomen in de kunstenaarswereld, de wereld van de spiritualiteit en vernieuwing.

Bohemian sieraden zijn helemaal hip

Onze Bohemian sieraden zijn helemaal hip. De sieraden passen overal bij, klassiek, dagelijkse kledingstijl en uiteraard bij andere kleding die gedragen wordt door mensen die de bohemian style waarderen. Rustige kleuren en aparte vormen, anders dan de standaard. Het wordt veelal geassocieerd met Ibiza, een luxueus trendy en hip eiland. Dat is het gevoel van de Bohemian sieraden, tegenwoordig ook vaak Boho sieraden genoemd.  Naast Bohemian sieraden vind je in onze webshop nog veel meer unieke sieraden, zelfs handgemaakt.

Bestellen

Je bestelt onze producten gemakkelijk vanaf je bank, en bovendien krijg je nog eens 10% korting als je je aanmeld op onze website. Het moet voor iedereen mogelijk zijn om onze sieraden te kopen en daarom zijn onze sieraden altijd voordelig geprijsd. Veel leuker dan dit wordt het niet!

Ook benieuwd wat er nog meer op onze website te vinden is, klik op een van de volgende links:Pak je korting !

Wil jij op de hoogte blijven van onze
nieuwste aanwinsten en toffe winacties?

Vul je gegevens in en ontvang als
bonus een kortingscode van 5%
 

naam

E-mailadres


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN