online sieraden kopen zinin sieraden

Boho oorbellen

Sorteer op:
 
Boho oorbellen Lize


InStock
12.50

Koperen Patina oorbellen Madrid


InStock
€ 18.50 nu € 17.00

Leren oorbellen Oda


InStock
18.00

Koperen patina oorbellen Iris


InStock
€ 18.50 nu € 17.00

Boho oorbellen Angela


InStock
13.00

Boho oorbellen Leonie


InStock
13.00

Leren oorbellen Cato


InStock
15.45

Kralen oorbellen Amy


InStock
20.00

 

Boho oorbellen vallen op!

Jij bent speciaal, zo voel je je en dat ben je ook. Als je het ons vraagt tenminste: wij vinden dat iedereen op deze wereld speciaal is op zijn of haar manier. Jij draagt graag kleding waarin je jezelf het fijnst voelt, daar passen onze Boho oorbellen hartstikke goed bij. De oorbellen zijn prachtig en trekken de aandacht, het valt op bij andere mensen. De reden? Niet iedereen draagt ze, dat maakt ze juist zo leuk.

Onze winkel ligt vol met spullen die je niet snel bij een andere winkel tegenkomt. Door de trend te doorbreken, kunnen wij eindelijk kleding en accessoires dragen waar we onszelf prettig bij voelen. Niet dragen wat heel Nederland draagt, maar juist iets speciaals: het wordt mogelijk met onze Boho oorbellen.

Boho oorbellen oorsprong

De Boho oorbellen passen perfect bij een bohemian style kledingstijl. De bohemian stijl kent hippie-achtige invloeden en laat je er hip uitzien. Een echte bohemian is zichzelf, vrij in zijn of haar keuzes en leeft het leven. We zijn mensen die van de natuur houden en wat terug willen geven aan de wereld. Laat zien waar je trots op bent, kleed je zoals je zelf wilt en draag daar prachtige Boho oorbellen bij.

Mensen met een bohemian levensstijl zijn daarnaast echte optimisten: het glas is niet halfleeg, maar halfvol. Bekijk de wereld wat rooskleuriger, wees blij met wat je hebt en heb lief. Drie elementen die een echte bohemian omschrijven. Zijn dat typerende kenmerken voor jou? Dan passen onze Boho oorbellen perfect bij je!

Boho oorbellen kopen

Wij willen accessoires aanbieden en het voor iedereen mogelijk maken ze te kunnen dragen. Onze sieraden en andere producten zijn anders dan die van de alledaagse (web)winkels. Onze Boho oorbellen zijn te linken aan een bohemian stijl, maar kunnen ook perfect worden gecombineerd met een chique kledingstijl. Onze Boho oorbellen en andere producten zijn voordelig geprijsd, de verzending is laag, en vanaf 30 euro altijd gratis. Hier is voor gekozen om het letterlijk voor iedereen mogelijk te maken zichzelf te kunnen zijn, dat is wat wij belangrijk vinden en niets mag je daarin belemmeren!

Kwalitatieve Boho oorbellen

Onze Boho oorbellen zijn gemaakt van kwaliteitsproducten en zijn jarenlang te gebruiken. Duurzaam, mooi en gemakkelijk in gebruik, wat wil je nog meer? Door enkel kwalitatieve producten aan te bieden tegen een lage prijs maken we het verschil.

Op onze website vind je veel producten tegen een lage prijs. Ben jij klaar om eindelijk te dragen waar jij jezelf prettig in voelt? Wij kijken ernaar uit je te kunnen helpen

Ben je na het lezen over de Boho oorbellen geïnteresseerd in onze ander sieraden of accessoires?

Klik op een van onderstaande links!


Pak je korting !

Wil jij op de hoogte blijven van onze
nieuwste aanwinsten en toffe winacties?

Vul je gegevens in en ontvang als
bonus een kortingscode van 5%
 

naam

E-mailadres


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN