online sieraden kopen zinin sieraden

Informatie over maten

Voordat je online sieraden koopt is het bepalen van de juiste maat belangrijk. Je wilt je sieraad meteen kunnen dragen en je wilt jezelf niet opzadelen met een retourzending. Daarom geven we je graag meer informatie over de verschillende sieraad maten en leggen we uit hoe je eenvoudig zelf thuis je maat kunt opmeten.

Armbanden

Afhankelijk van het draagcomfort dat je gewend bent, tel je daar een aantal centimeter bij op. Je vindt hieronder een tabel met een klein overzicht daarvan.

  • Strakke armband polsomtrek +1,5 cm
  • Normale armband polsomtrek + 2 cm
  • Losse armband polsomtrek + 3 cm


Bij armbanden is vooral je voorkeur bepalend voor de armband die het beste bij jou past. Zo vindt de één dat de armband pas lekker zit als deze precies aansluit, terwijl de ander de voorkeur geeft aan een losse armband. Daarnaast speelt natuurlijk een rol of een armband een vaste maat heeft of bijvoorbeeld ruimer of strakker gezet kan worden Zinin sieraden verkoopt veel armband die verstelbaar zijn waardoor je de armband mooi kunt sluiten op jouw maat.


Dames
XS  tot 17 cm
S    17 - 18 cm
M   18 - 20 cm
L    20 - 22 cm
XL  22 cm en meer

Heren
S    tot 20 cm
M   20 -22 cm
L    22 - 24 cm
XL  24 cm en langer

Kettingen

Vind je het lastig om te bepalen welke lengte van de kettingen u wilt aanschaffen? In het onderstaand voorbeeld zie je een weergave van verschillende kettinglengtes zoals deze bij dames vallen. Met deze afbeelding is uitgegaan van een gemiddeld postuur en de maat van een parelketting. Je moet er rekening mee houden dat de ketting korter valt als de ketting dikker is.
Op onze website kun je bij kettingen een filter aanzetten voor zowel de kleur als de lengte.

Pak je korting !

Wil jij op de hoogte blijven van onze
nieuwste aanwinsten en toffe winacties?

Vul je gegevens in en ontvang als
bonus een kortingscode van 5%
 

naam

E-mailadres


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN