online sieraden kopen zinin sieraden
Lodi blogt over Zinin sieraden

Lodi blogt over Zinin sieraden

Lodi blogt over Zinin sieraden

Steeds meer moeders bloggen. Sinds kort heb ik de blogster Lodi leren kennen. Ze blogt al jaren, maar steeds in combinatie met haar werk. Sinds dit jaar heeft Lodi de sprong gewaagd om fulltime te gaan bloggen. Ze kan zich nu volledig richten op datgene wat ze het allerliefst doet: schrijven.
Dit spreekt mij erg aan omdat ik vorig jaar ook een carrièreswitch heb gemaakt en waar ik nog steeds geen spijt van heb.

Lodi is een veertiger, getrouwd en heeft twee zonen. Ze omschrijft zichzelf als een moeder die zich - op hoge hakken -  probeert staande te houden in een mannen huishouding. In haar blog schrijft ze over lifestyle en persoonlijke zaken gericht op vrouwen, moeders en gezinnen. Ze heeft  zo'n 5000 bezoekers op Lodiblogt.nl, ruim 1000 volgers op Instagram en 900 op Twitter.

Nu ben ik zelf geen type die iedere week een blog leest. Als ik iets ontspannend wil lezen, grijp ik eerder naar een boek of tijdschrift. Ouderwets? Ja, eigenlijk wel. Het is mooie site van Lodi, met voor mij inspirerende artikelen. Ze is moeder van een zoon van dezelfde leeftijd als mijn dochter. Genoeg herkenning dus.

Aangezien Lodi gek is op sieraden, wilde ze graag een artikel te schrijven over één van mijn sieraden. 
Het is een super leuk artikel geworden met veel positieve reacties van de lezers. Ik werd er helemaal blij van!

Lees: lodiblogt.nl/zininsieraden/ 

reacties op “Lodi blogt over Zinin sieraden

Geen reacties

Plaats een reactie

Pak je korting !

Wil jij op de hoogte blijven van onze
nieuwste aanwinsten en toffe winacties?

Vul je gegevens in en ontvang als
bonus een kortingscode van 5%
 

naam

E-mailadres


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN