online sieraden kopen zinin sieraden
Hoe kies je een sieraad voor iemand?

Hoe kies je een sieraad voor iemand?

Een sieraad cadeau geven kan lastig zijn omdat je wilt dat jouw geschenk een succes wordt. Geven is erg leuk mits….. je de ander ook écht blij maakt. Om jou hierbij een beetje te helpen hebben we het volgende stappenplan voor jou.

De eerste stap is het kiezen van is het kiezen van het type sieraad.
Oorbellen zijn de meeste veilige keuze omdat je hiermee niet snel iets fout mee kan doen. Ook als die persoon af te toe maar oorbellen draagt, kan dit nog steeds een goede keuze zijn. Bij een armband of ketting zul je moeten nagaan of de persoon dit sieraad wel eens draagt. Verleid je niet tot het kopen van een armband die jij zo mooi vindt, als de ander nooit armbanden draagt. De kans is groot dat de armband in een la verdwijnt, aangezien sommige mensen het dragen van een armband gewoon niet prettig vinden. Denk ook na over welk type sieradendrager de persoon is. Als iemand fijne minimalistische sieraden draagt, ga dan niet voor een te opvallende armband of ketting. Draagt iemand met name sieraden met kralen, juist van leer of zilver? De beste keus haal je uit het sieraad dat je de ander hebt zien dragen.
        

De tweede stap is het kiezen van de kleur. Welke kleur sieraden draagt de persoon?
- de kleur van de aderen
Zie je in je aderen een blauwe ondertoon, dan is dit een kenmerk van het
koele type en dan passen bijv. zilverkleurige sieraden het best. Zijn de aderen
juist wat groenig dan passen warme kleuren goed en dan kies je bijvoorbeeld
voor goudkleurige sieraden.  

- de kleur van het haar
Meestal passen goudkleurige sieraden het best bij mensen met bruin of rood haar.
Zilver past daarin tegen weer beter bij (donker) blond of grijs haar.

- de kleur van de kleding
Welke kledingkleuren draagt de persoon? Staan de koele kleuren of juist warme kleuren het beste?


De derde stap is het kiezen van de maat.

Jouw cadeau moet een verrassing blijven, dus kun je er niet zo maar naar vragen. Voor het bepalen van de kettinglengte je zul wederom een beroep moeten doen op je geheugen. Draagt de persoon korte chokers of juist lange kettingen? Weet je het dat niet, kies dan voor een ketting tussen de 40-60 cm. Om het je gemakkelijk te maken kun je op de website een filter instellen voor de kleur en bij de kettingen ook de lengte.
Ook bij het kiezen van een armband is het handig dat je de maat weet. Gelukkig zijn er genoeg armbanden bij Zinin sieraden met verschillende verstelmogelijkheden, waardoor de exacte maat minder belangrijk is. Op onze website “Maat opnemen” kun je meer lezen over algemene maten.

De vierde stap is het bepalen van jouw budget.
Bij Zinin sieraden hebben we oorbellen, armbanden en kettingen voor prijzen die voor iedereen betaalbaar zijn en waar je zeker indruk mee kan maken. We hebben niet alleen sieraden voor dames, maar ook stoere, stijlvolle armbanden en kettingen voor heren. Kijk een rustig rond en laat je inspireren door ons aanbod.

Jewelry is like potato chips, you can’t have just one.

reacties op “Hoe kies je een sieraad voor iemand?

Geen reacties

Plaats een reactie

Pak je korting !

Wil jij op de hoogte blijven van onze
nieuwste aanwinsten en toffe winacties?

Vul je gegevens in en ontvang als
bonus een kortingscode van 5%
 

naam

E-mailadres


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN