online sieraden kopen zinin sieraden

Nikkelvrije riemen


Sorteer op:
 
Bohemian riem Adèle


OutOfStock
23.50

Witte riem Charlotte


OutOfStock
64.95

 

Nikkelvrije riem voor mensen met een allergie

Je hebt die leuke riem gevonden, maar na het enkele dagen te hebben gedragen ontstaat er irritatie. Jeukende plekken, uitslag, kortom: een vervelende situatie. Het kan zo zijn dat dit door nikkel in je riem of sieraden wordt veroorzaakt. Erg vervelend, want hoe leuk een sieraad of riem dan ook is, het dragen wordt een stuk minder leuk.
Er is niemand die graag met jeuk rondloopt, zeker niet wanneer diegene weet waar het vandaan komt. Dat moet worden verholpen, en daar kan een nikkelvrije riem de uitkomst voor zijn. Met onze nikkelvrije riem hebben mensen met een nikkelallergie geen kans op vervelende jeukende plekken en andere irritaties.

Hand gemaakte nikkelvrije riemen

Dat een riem nikkelvrij is, is al een fijn iets.. Als die riemen dan ook nog eens anders zijn dan wat je in iedere winkel tegenkomt, is het natuurlijk nog leuker! Wij vinden dat er tegenwoordig zo veel van hetzelfde wordt verkocht. We zien in de stad iedere winkel dezelfde stijl verkopen, braaf en te bang om anders te zijn dan anderen. Zo zijn wij niet. Wij zijn er juist voor iedereen die anders wil zijn dan anderen, voor iedereen die het niets uitmaakt wat een ander van hen vindt.

Nikkelvrije riemen met apart design

Dat een riem nikkelvrij is, is al een fijn iets. Je hoeft niet bang te zijn voor jeuk op je buik. Als die nikkelvrije riemen dan ook nog eens anders zijn dan wat je in iedere winkel tegenkomt, is het natuurlijk nog leuker! Wij vinden dat er tegenwoordig zo veel van hetzelfde wordt verkocht. We zien in de stad iedere winkel dezelfde stijl verkopen, braaf en te bang om anders te zijn dan anderen. Zo zijn wij niet. Wij zijn er juist voor iedereen die anders wil zijn dan anderen, voor iedereen die het niets uitmaakt wat een ander van hen vindt.

Jij moet je fijn voelen in je kleding, en met de sieraden die je draagt, dat is wat belangrijk is. Bij ons vind je nikkelvrije riemen en sieraden die speciaal en uniek zijn. Van Bohemian stijl spullen tot wat alternatiever, het is in ieder geval niet mainstream. We kunnen niet beloven dat je geen vragen krijgt naar je geweldige sieraden, je valt namelijk lekker op. Heerlijk!

Nikkelvrije riemen goedkoop verzonden!

Wij willen leuke kleding en accessoires voor iedereen bereikbaar maken, daarom zijn onze producten niet duur en worden er boven de € 25,00 geen verzendkosten gerekend.
Online winkelen biedt vele voordelen, in de huidige tijd nog meer dan voorheen. Je zit thuis maar je kan toch lekker winkelen, geen moeite hoeven doen maar morgen wel die nieuwe handgemaakte nikkelvrije riemen op je deurmat. Hoe makkelijk is dat!

Bestel jij je riem vandaag nog bij ons? Dan doen we ons best om deze morgen te kunnen bezorgen!


Pak je korting !

Wil jij op de hoogte blijven van onze
nieuwste aanwinsten en toffe winacties?

Vul je gegevens in en ontvang als
bonus een kortingscode van 5%
 

naam

E-mailadres


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN