online sieraden kopen zinin sieraden

Waarom een review schrijven in het gastenboek?

Waarom een review schrijven in het gastenboek?

Waarom een review schrijven in het gastenboek?

Waarschijnlijk heb je de linker kolom, gastenboek, op de homepagina wel eens gezien en misschien heb je er ook op geklikt.  Voor alle nieuwe bezoekers is het prettig te lezen hoe anderen onze artikelen en service beoordelen. Zinin sieraden is ook erg geïnteresseerd in reacties in het gastenboek. Natuurlijk vinden we het fijn als klanten tevreden zijn maar we kunnen er ook van leren. Hoe meer reacties hoe meer wij rekening kunnen houden met jullie wensen.

Schrijf een review en ontvang korting
Het schrijven van een review kost je maar je maar 1 minuut en je maakt ons en toekomstige klanten er blij mee. Zinin sieraden wil jou ook een voordeel geven. Voor het plaatsen van een review kun je een korting ontvangen van maar liefst 10% op een volgende bestelling. Handig als je een keer een cadeautje voor een ander wilt kopen. Als je een review plaatst met een foto waarop je het sieraad draagt, dan ontvang je een korting tot wel 15% op je volgende bestelling. Hoe makkelijk verdienen is dat?

Hopelijk mogen we snel een leuke review van je zien en kunnen we je een leuke korting bieden.

Met vriendelijke groet,

reacties op “Waarom een review schrijven in het gastenboek?

Geen reacties

Plaats een reactie

Pak je korting !

Wil jij op de hoogte blijven van onze
nieuwste aanwinsten en toffe winacties?

Vul je gegevens in en ontvang als
bonus een kortingscode van 10%
 

naam

E-mailadres


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN