online sieraden kopen zinin sieraden

  Het gezicht achter Zinin sieraden  is Melissa Brokken.

Ik ben 49 jaar, getrouwd, en heb een dochter van 10 jaar. Vorig jaar heb ik besloten een carriereswitch te maken, na een flinke burn-out. Mijn werk kostte mij te veel energie en gaf mij niet genoeg voldoening meer. Het werd tijd dat ik iets anders moest gaan doen.

In maart 2017 ben ik gestart met de webshop Zinin sieraden. Een webwinkel waar je trendy en hippe sieraden kunt kopen, die ook betaalbaar zijn. Ik vind het belangrijk dat het assortiment bestaat uit sieraden die je nauwelijks in andere winkels tegenkomt. Voor een leuke prijs iets kopen wat niemand anders heeft, is toch super leuk?

Veel mensen vragen aan me of ik de sieraden zelf maak. De meeste sieraden zijn wel handgemaakt maar niet door mij. Als ik de sieraden zelf zou maken, worden ze al snel een stuk minder betaalbaar en dat wil ik niet. Uitzondering zijn de paracord armbanden.  Deze armbanden maken werkt op mij ontspannend en dan vind ik het helemaal niet erg om daar een avondje aan te besteden.

Sieraden kunnen heel veel toevoegen aan je uitstraling. Zeker als je wat ouder wordt, net als ik, loop je tegen het feit aan dat alles wat minder mooi wordt. Een mooie ketting of armband kan dan wonderen verrichten. Naast sieraden voor jezelf kan je ook een sieraad cadeau geven. Het is een mooie blijvende herinnering voor een goede vriend(in) of familielid.

Het leukste van mijn werk is het zoeken naar bijzondere sieraden. Ik koop mijn artikelen zowel in Nederland als in het buitenland.  Het is erg leuk om mensen blij te maken met sieraden. Ik verpak de bestellingen leuk in zodat  je echt het gevoel krijgt een cadeautje te krijgen.

Ik hoop dat 2018 een mooi jaar wordt voor Zinin sieraden. Met een verassend assortiment, snelle levering en goede service, hoop ik dat mijn webwinkel verder kan groeien zodat ik kan blijven doen waar ik blij van word: Zinin sieraden.

Pak je korting !

Wil jij op de hoogte blijven van onze
nieuwste aanwinsten en toffe winacties?

Vul je gegevens in en ontvang als
bonus een kortingscode van 10%
 

naam

E-mailadres


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN